IFLA WLIC 2019 Preconference Satellite Meeting - Robots in Libraries: Challenge or Opportunity?
21.08. bis 22.08.2019

Technical University of Applied Sciences Wildau | Halle 17 Audimax

Ihre persönlichen Daten:

Salutation *

Bitte geben Sie die E-Mail-Adresse an, an die wir die Bestätigungsmail senden sollen:

Als menschlicher Nutzer geben Sie bitte KEINE E-Mail hier ein - dieses Feld dient dem Spam-Schutz.

Payment note

The registration fee is 100,00 €.

Invoices (registration fee plus VAT) will be issued and sent by post. Cash payment is not possible.

Privacy policy

I have read and understood and accept the privacy policy of Technical University of Applied Sciences Wildau (https://en.th-wildau.de/privacy-policy/). I accept data storage for the purpose of registering and invoicing.

* Pflichtangaben / Required Fields

Bitte füllen Sie alle Pflichtfelder aus

Wichtiger Hinweis:

Der Gesamtpreis beträgt   inkl. % MwSt. in Höhe von  .

Important note

The meeting will be picture recorded. Picture material will be stored, used and processed for the purpose of public relations (print and online).

Ihre Daten werden verarbeitet.

Bitte warten Sie auf die Bestätigungsseite.

Der Zeitbedarf für das Hochladen der gewählten Dateien mit einer Größe von insgesamt {$CurrentTotalFileSize} wird mit ca. {$FileUploadEstimatedUploadTime} abgeschätzt.